Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

RAZBOIUL DIN PSD IA AMPLOARE

PREMIERUL TUDOSE NU DEMISIONEAZA

Autor: Redactia

Evenimentele din ultimele zile au dus la impartirea taberelor in PSD, premierul Mihai Tudose avand din ce in ce mai multi sustinatori printre liderii partidului din teritoriu.

Liderul PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu, nu a avut nicio ezitare în a-şi arăta susţinerea totală pentru premierul Mihai Tudose. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook: ”Avem o Guvernare buna şi un premier capabil să implementeze programul de guvernare votat de români! Guvernul Tudose are toată susţinerea mea! A demonstrat că poate asigura o guvernare eficientă, că echipa de guvernare are foarte multe realizări, bazate şi pe o strânsă colaborare cu administraţia publică locală.”

De asemenea, un alt sustinator al premierului, senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa și fost ministru al Apărării, spune că o nouă schimbare de Guvern "ar fi sinucidere politică" pentru social-democraţi şi se declară "îngrijorat" cu privire la evoluţiile interne din partid, fiind de părere că formaţiunea se află într-un moment de "răscruce". Senatorul mai spune că nu este de acord ca partidul şi guvernarea să fie sacrificate "pentru răfuielile şi ambiţiile personale ale unor lideri".

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, ministru al Transporturilor, se afla de partea premierului Mihai Tudose în disputa cu Liviu Dragnea. „Partidul suntem noi. Nu e normal să decidă doar o mână de oameni“, susţine Stroe. „Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuţie serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid şi despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze.Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă şi decizia”, a transmis Felix Stroe,  preşedinte al PSD Constanţa, într-un comunicat.