Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: TENSIUNI ÎN PSD

LIVIU DRAGNEA SPULBERAT DE UN LIDER AL TINERETULUI SOCIAL DEMOCRAT

Autor: Redactia

Un lider PSD lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dar și a colegilor de partid care sunt obedienți față de acesta.Vicepreședintele TSD Timiș, Alexandru Bociu, îi acuză social-democrații din conducerea centrală de “lipsa de demnitate si onoare”.

Atacul virulent al tânărului social-democrat a pornit de la nominalizarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier al României. “Urmaresc, nu cu mare surprindere, cum multi colegi din PSD se inghesuie sa laude noua nominalizare pentru functia de premier.

Eu vad lucrurile diferit: PSD a cazut in sfera derizoriului! Cu toate acestea eu nu il vad pe Dragnea vinovat. Îi vad vinovati pe toti colegii adulatori si docili, care cu o obedienta iesita din comun urmeaza toate indicatiile Șefului si chiar mai mult: lauda noua isprava a șefului. Imi pare rau sa constat lipsa de demnitate si onoare a conducerii centrale a PSD dar si a multor colegi din Timiș”,scrie Bociu pe Facebook. Acesta precizează că își asumă ceea ce posteză, “cu riscul de a fi sunat cu indicatiile de a sterge postarea.....voi sterge numerele celor ce ma vor suna!”

“Postarea ramane pentru ca reprezinta ceea ce eu cred, iar eu am ramas un om fidel credintelor si idealurilor mele”subliniază acesta. “Din pacate PSD-ul de astazi s-a indepartat foarte tare de valorile in care eu cred. Asadar de astazi voi incepe sa #rezist, dar in cadrul PSD. Rezist pana cand lucrurile vor reveni la normal, pana cand mai multi colegi vor gasi calea si taria de a vorbi si de a actiona sub imperiul valorilor social-democrate europene moderne! Am zis!”, conchide Alexandru Bociu.