Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

PONTA IL FACE PRAF PE DRAGNEA TUDOSE

LIVIU DRAGNEA IN CORZI

Autor: Redactia

Războiul declaraţiilor între Victor Ponta şi Liviu Dragnea continua ! Fostul premier al României l-a acuzat pe Liviu Dragnea că are un stil de conducere mafiot în care îşi impune în frunte doar pe cei din regiunea sa, iar dacă acest lucru i-a mers cât timp a fost în Teleorman, acest lucru nu se va mai repeta şi la nivel naţional.

Ponta a mai spus că Dragnea l-a minţit pentru a se răzbuna, iar aceste minciuni l-au făcut să se simtă jignit şi nu îi va ierta acest lucru.

”S-a răzbunat pe mine. S-a răzbunat, mințindu-mă. Există minciuni și minciuni. M-a mințit jignindu-mi bunul simț și inteligența, iar asta nu pot să iert. Vorbim despre ce se întâmplă acum în România. Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toți trebuie să fie din regiunea ta. E un stil, care din păcate a funcționat în Teleorman, dar care nu poate să funcționeze mult timp în România.”, a declarat Victor Ponta la Antena3.

"Guvernul e al Romaniei, nu al PSD si trebuie sa guvernezi pentru toata tara. Si pentru cei care voteaza PSD, si pentru cei care nu voteaza PSD. Conform Constitutiei Romaniei si legii de organizare a Guvernului, schimbarea unui ministru presupune doua persoane: prim-ministrul, care propune schimbarea, si presedintele, care o aproba. Problema e urmatoarea: Guvernul e al tarii sau al PSD? Acest lucru se poate stabili luni. Si va spun eu care e de fapt intrebarea luni: ramane Carmen Dan ministru sau nu? Pentru ca un prim-ministru care nu isi poate schimba un ministru este o marioneta", a sustinut Ponta.

El a adaugat ca la CExN de luni sunt doar doua variante. "Ori pleaca doamna Carmen Dan si, intr-adevar, Dragnea isi pierde cel mai important om, Cartelul de la Teleorman pierde, ori ramane Carmen Dan si atunci Tudose nu mai e premier", a afirmat Ponta.

"Eu as vrea ca PSD sa se elibereze de Dragnea si cartelul sau si sa guverneze bine Romania, asa cum a guvernat-o sub Guvernul Nastase si, cu voia dumneavoastra, sub Guvernul Ponta. (...) Tine de actualii lideri ai PSD sa ia decizia cea mai buna nu pentru Dragnea si viata lui privata in Brazilia sau de Madagascar, ci pentru PSD si pentru Romania. (...) Mihai Tudose, daca vrea in continuare sa ramana prim-ministru, si impresia mea dupa interviul de miercuri a fost ca vrea sa fie prim-ministru, nu mai poate sa fie folosit ca instrument pentru un grup infractional care conduce PSD", a adaugat Ponta.