Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

PARLAMENT: VICTOR PONTA FACE BĂȘCĂLIE PE SEAMA GUVERNULUI DĂNCILĂ ȘI A LUI LIVIU DRAGNEA

Autor: Redactia

Fostul premier Victor Ponta fiind prezent la votul de învestitură al Guvernului în Parlament a spus că aceasta este ”ceremonia de învestitură trimestrială” a unui Guvern PSD și i-a urat Vioricăi Dăncilă să aibă parte de succesul pe care Liviu Dragnea l-a urat fiecărui premier PSD.

”Aș vrea să vă mulțumesc și eu că parcipăm împreună la învestirea semestrială a Guvernului Dăncilă.
Domnul Dragnea le-a urat succes și domnului Cioloș, și domnului Grindeanu, și domnului Tudose, până și mie mi-a urat succes, la fel cum astăzi îi urează succes doamnei Viorica Dăncilă.

Noi, cei de la grupul independenților suntem considerați deviaționiști. Și eu, și colegii de la Pro-România suntem deviaționiști pentru că am rămas la același program de guvenare pe care l-am prezentat oamenilor în campania electorală din 2016, dar între timp s-a schimbat programul.
La fel ca Paul pe drumul Damascului vrem să sprijinim Guvernul pentru a reveni la Codul Fiscal din 2015, pe care domnul Teodorovici l-a creat, domnul Vâlcov l-a violat și acum domnul Teodorovici îl va face la loc.”, a declarat Victor Ponta de la tribuna Parlamentului.

Victor Ponta a concluzionat: ”Vreau să vă urez succes, la fel cum vă urează și domnul Liviu Dragnea”.