Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA ATAC FURIBUND LA LIVIU DRAGNEA

"DRAGNEA S-A DUS SĂ TAIE PORCUL CU CEI DE LA UDMR ȘI SĂ ÎMPARTĂ ȘORICIUL"

Autor: Redactia

Victor Ponta a lansat un nou atac furibund la adresa lui Liviu Dragnea.

Ponta a vorbit la Realitatea TV despre modul în care Dragnea îi controlează pe cei din Comitetul Executiv Național al PSD și că nu exclude ca, în cazul în care Viorica Dăncilă ar refuza semnarea unei ordonanțe în favoarea liderului PSD, aceasta să fie considerată ”omul serviciilor”.

”E mare luptător anti-maghiar, dar s-a dus să taie porcul cu cei de la UDMR, să împartă șoriciul. Are o majoritate pe care o ține cu forța. De aceea, îi trebuie mai multe voturi. Să nu îl mai aud cum se luptă el pentru unitatea românilor, că nu e așa. Pentru domnul Dragnea nu există preț ca să rămână în funcție. E o bătălie strict pentru putere. OK, Dragnea e cel mai puternic, de la Ceaușescu încoace. Ce face cu puterea aia? Îi controlează pe cei 40-50 de oameni din CEX, cu funcții, diverse avantaje. O să fac eu opoziție, cu jurnaliștii. Dacă Dăncilă o să zică: ”nu vreau să semnez o ordonanță să îl scap pe Dragnea de abuz în serviciu”, Dragnea o să zică : ”și Dăncilă e omul serviciilor”. Domnul Iohannis se gândește doar la al doilea său mandat.”, a spus Victor Ponta la Realitatea TV.

Fostul președinte al PSD a vorbit și despre premierul desemnat, Viorica Dăncilă.
”Un premier care nu își anunță el guvernul, care nu alege el miniștrii, ăla nu e premier. Dragnea are putere absolută asupra Parlamentului, partidului și Guvernului. Dăncilă nu-i va ieși din cuvânt. Dar, e posibil să realizeze că are o responsabilitate față de români și să iasă. Ar putea fi pusă să semneze lucruri ilegale și nu o să îi convină. Dragnea nu semnează cu mâna lui.”, a adăugat Ponta.