Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA LIVIU DRAGNEA

Autor: Redactia

Duminică seara, fiind invitat într-o emisiune la Antena3, fostul premier Victor Ponta a declanșat atacuri extrem de dure la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea.

Ponta a afirmat că la ședința Comitetului Executiv al PSD de luni, unde se va stabili componenta guvernului, nu vor decide cei 68 de membri, de fapt ei nu exista. ”Va decide doar un singur membru, Liviu Dragnea, cel care are toata puterea. Dragnea are un alt timp de lidership, decide numai el, ceilalti nu contează”, a spus Ponta.

Fostul premier a declarat ca Dragnea da dovada in mod constant de ipocrizie, ”el nu stie cine va fi prim ministru dar a iesit Viorica Dancila, el spune ca nu stie nimic, in fapt toate deciziile sunt la el” a declarat Ponta.
Referitor la nominalizarea Vioricai Dancila , Victor Ponta arata ca de fapt Dragnea va conduce guvernul, iar aceasta va face numai ce zice Dragnea.

”Dragnea nu are capacitatea intelectuala de a face politica si de a conduce un guvern, dar totusi il conduce, motiv pentru care nu voi vota acest guvern”, a spus Victor Ponta. ”Oricine il cunoaste pe Liviu Dragnea moare de ras”, a conchis Ponta, lasand sa se inteleaga faptul ca acesta nu e capabil sa duca la capat reformele in Romania.