Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

VICTOR PONTA SPULBERĂ CONDUCEREA PSD

Autor: Redactia

Fostul premier Victor Ponta este dezamăgit și indignat de ceea ce se petrece în interiorul PSD și lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și apropiații acestuia.

„Am intrat in PSD -ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul care a dus Romania in NATO si in Uniunea Europeana / am condus PSD -ul si Guvernul care in 2012-2015 a scos Romania din dezastrul economic si social al “epocii Basescu”!

Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori de la PD si PRM , de feudali analfabeti si aroganti , de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false , lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat !

Ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016 sunt dezamagit si indignat sa vad cum este abuzat acum votul meu - Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii - si apoi dupa ei “potopul” .

Este foarte pacat - daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza - o alternativa! Asta voi face in 2018-2020”, scrie Victor Ponta, pe Facebook.