Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA REVINE ÎN FORȚĂ

FOSTUL PREMIER PREVESTEȘTE HAOSUL PENTRU CONTRIBUABILII ROMÂNI

Autor: Redactia

Pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta critică în termeni duri numirile din Guvernul României afirmând:

“Caragiale a fost total depășit de actualul Guvern / dacă nu ar fi de plâns ar fi de râs / hai să vedem cine se ocupă de cele două priorități absolute ale perioadei următoare:
1. De finanțe, buget și politică fiscal bugetară în actualul Guvern se vor ocupa următorii : Ștefan Viorel - Vicepremier (fost ministru în Guvernul Grindeanu - dat afară de Dragnea că era prea prudent) + Eugen Teodorovici - Ministru al Finanțelor (fost consilier al Premierului Tudose dat afară că vorbea prea mult și îl critica public pe Ministrul Mișa) + Darius Vâlcov - Consilierul actualului Premier Viorica Dăncilă (fost Ministru în Guvernul Ponta - care a demisionat când a fost inculpat ) + Ionuț Mișa - șef ANAF ( fost Ministru al Finanțelor în Guvernul Tudose - semnatarul aberantei “revoluții fiscale” pe care a criticat-o virulent Teodorovici)!!!

Teoretic deasupra acestora va fi Premierul Dăncilă - și practic toți vor fi chemați la ordin la Dragnea!
Cu această echipă de oameni care se detestă sincer între ei și care nici nu pot să stea toți în aceeași cameră fără să se certe - vai de capul contribuabilului român!
2. De relația cu Uniunea Europeană și de pregătirea preluării președinției semestriale a UE începând cu 1 Ianuarie 2019 se vor ocupa următorii: Ana Birchall - vicepremier (fost Ministru în Guvernul Grindeanu înlocuită fără explicații) + Victor Negrescu Ministru al Afacerilor Europene (numit la insistența fostului Premier Tudose) + Rovana Plumb Ministru al Fondurilor Europene (fost Ministru în Guvernele Grindeanu și Tudose până când a demisionat în urma unor acuzații penale) + Teodor Meleșcanu Ministru al Afacerilor Externe - membru ALDE (singurul care are de fapt aparatul administrativ și experiență instituțională pentru organizarea de evenimente internaționale).

Deasupra acestora va fi teoretic Premierul Dăncilă, practic Liviu Dragnea și instituțional de Președintele Klaus Iohannis - vă dați seama ce haos vor aduce cele 6 luni? Bine că ne mai vine rândul peste 14 ani.
Nu a existat vreodată într-un guvern (al României sau oriunde în lume) așa o harababură ! Nu vorbesc deloc despre cât de buni sau răi la nivel uman sau profesional / doar că cel care a gândit acest sistem este clar malefic!
În 18 ani de activitate în diverse guverne și structuri publice am învățat și eu regula de aur - vrei să rezolvi ceva pui un om responsabil / vrei să blochezi ceva pui doi responsabili! Dar să pui 5-6 nu am mai auzit!
Săraca România!”, a scris joi Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.