Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

SCANDAL ÎN PNL: PREȘEDINTELE LUDOVIC ORBAN ATACAT DUR DE UN MEMBRU PNL

Autor: Redactia

Se amplifică conflictul dintre senatorul Daniel Zamfir și președintele PNL, Ludovic Orban , după ce senatorul a lansat un atac incendiar la adresa lui Orban pe Facebook.

Potrivit lui Daniel Zamfir, Orban se află în spatele schimbării președintelui Comisiei Economice din Senat.
“După ce, în mod rușinos, ai fugit de un răspuns când te-am întrebat care sunt actele de deviaționism pe care le-am comis în activitatea mea la Comisia Economică, ai început să înroșeșți telefoanele să le ceri colegilor din Senat să mă schimbe de la Comisie. Știu. Te derajează tare că îmi văd de treabă acolo.Te deranjează și că deranjez interese. Te deranjează că apăr cetățenii de abuzurile băncilor, IFN-urilor și ale recuperatorilor? Sau că cer cu obstinență ca "băieții deștepți" să plătească redevențele cuvenite Statului?”, a scris Zamfir pe Facebook.

O altă acuzație formulată de Daniel Zamfir vizează promovarea lui Mihai Neamțu în cadrul partidului. 

“Sigur însă, te-a deranjat că ți-am cerut public să te delimitezi de Mihail Neamțu, cunoscut pentru orientările lui de extremă dreapta, care public a anunțat, postând un filmuleț pe Facebook , că se delimitează de Iohannis! Iar tu, Ludovic, în loc să sancționezi poziția neconformă cu linia partidului, îl răsplătesti, punându-l să-i instruiască pe tinerii liberali...Pe de altă parte, invoci ,în mod jalnic,când suni în disperare pentru Raluca Turcan să fie realeasă lider de grup, dorințele din Deal”, a mai scris senatorul Zamfir, invocând înțelegeri pentru a-și impune favoriții în partid.