Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

SOROS, Budapesta, Kremlin şi-au dat mâna ca să rupă România în bucăţi!

„Universitatea lui SOROS de la Budapesta, Nádor u. 9, 1051, este cel mai putenic centru de spionaj al fostului KGB, acum FSB, din întreaga Uniune Europeană.”

Autor: Ninel PEIA Deputat Român (2012-2016)

Zilele trecute, o ştire a atras atenţia patrioţilor, dar a trecut parcă neobservată în restul populaţiei. Se scria acolo că o firmă rusească a devenit acţionar la ziare româneşti, finanţate până acum de SOROS. Ei, iată că începe să se contureze un lucru despre care am mai amintit în treacăt: pentru a-şi putea implini visul dominaţiei modiale, SOROS s-a văzut nevoit să bată palma cu ruşii, poate cu Putin însuşi.

Nici nu era greu de prevăzut, câtă vreme teoria multiculturalist progresistă inventată de Karl Popper şi pusă la punct de SOROS nu este decât un neomarxism mult mai pragmatic şi mai uşor de înghiţit de fraierii planetei şi de tinerii rupţi de rădăcinile tradiţionale ale naţiunilor.

Mai devreme sau mai târziu trebuia să se ajungă la asta, mai ales dacă ţinem cont că ambii centri de putere folosesc cam aceleaşi metode propagandistice şi de subminare a ţărilor Europei şi nu numai.

Aceasta ne mai spune ceva: Viktor Orban şi aparenta sa politică antisorosistă este fix creaţia lui ... SOROS. Este inamicul creat pentru a justifica extinderea globalismului ameninţat de naţionalismul maghiar, printre altele.

Investiţiile lui SOROS în Ungaria, la care adăugăm investiţiile ruşilor în aceeaşi ţară ne dă imaginea unui triunghi cu trei vârfuri: SOROS, Budapesta, Kremlin.

În plus, trebuie să vă spun, Universitatea lui SOROS de la Budapesta, Nádor u. 9, 1051, este cel mai putenic centru de spionaj al fostului KGB, acum FSB, din întreaga Uniune Europeană.

Îngrijorător pentru noi este că acum ne-am ales cu trei inamici care acţionează ca unul. Dacă SOROS şi ruşii ne vor România ruptă în bucăţi, ungurii se şi văd stăpâni peste Ardeal. Bref, Transilvania alipită la Ungaria, Moldova Mare cu capitala în Chişinăul rusificat şi o Românie mică, cât mai nesemnificativă în geopolitica locală. Nu e un plan nou, numai virulenţa atacurilor antiromâneşti au ajuns la un nivel pe care nimeni nu mai poate să-l nege. E dureros, dar adevărat!

Voi mai reveni la acest subiect care probabil că va fi angoasa generaţiei mele, menită să pună stavilă acestor dorinţe ilegitime şi venite din alte veacuri, când hoardele păgâne încă mai pustiau Estul Europei

Dar să revenim acum la subvenţiile ruseşti şi activitatea deontologului român care le încasează. Când îi vezi pe sticlă mai-mai că îţi dau impresia că au coborât din înaltul academiei române: culţi, siguri pe ei şi cu nişte păreri mai dure ca diamantul şi mai tăioase ca laserul. Ce mai nişte valori care s-au făcut jurnalişti numai pentru că nu exista nimeni ca să preia rolul de cronicar al vremurilor noastre. Monştri de moralitate, mai curaţi decât cavalerii Mesei Rotunde, mai pricepuţi ca orice filozof şi mai incisivi decât toţi pamfletarii lumii. Apoi afli că iau bani de la ruşi şi începe să înţeleagă mai tot omul cum de părerile lor cele inamovibile sunt picurarate în urechea lor de duşmanii României.

Dacă ar fi fost spioni, poate ar fi de înţeles, dar când stau zi lumină pe la diverse televiziuni numai ca să justifice fie rublele ruşilor, fie dolarii lui SOROS, asta nu poate să îţi facă numai greaţă.

Deontologi plătiţi ca să joace cu minţile şi cu sufletele românilor. Torţionarii patriotismului, asasinii spiritului naţional, asta au ajuns deontologii plătiţi din arginţi însângeraţi care vin din Siberia!

Nici nu e nevoie să îi mai numesc, îi veţi recunoaşte imediat după teoriile pe care le susţin, după grija care o poartă dezaxaţior sexuali, după lacrimile pe care le varsă pentru cetăţeanul universal şi o globalizare cât mai rapidă.

Nu îi veţi auzi vorbind despre Dumnezeu, Neam şi Ţară, căci sufeltele lor s-au vândut pe mai nimic slugilor Satanei. Apostoli ai unor vremuri noi unde blestemul ţine loc de rugăciune şi perversitatea e transformată-n idol.

Suflete ciumate de bolşevism şi neobolşevism, arse de setea banilor spoiţi în aur, pietre de moară legate de inima Naţiunii.

Ce nu ştiu ei este că noi suntem scutul de care părerile lor neroade se vor zdrobi ca valurile de stâncile veacurilor.

Vindeţi-vă pe nimic, şerpilor, numele voastre vor fi şterse din cartea cea mare a Ţării!

Ninel PEIA Deputat Român (2012-2016)