Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI MESAJ DUR PENTRU COALIȚIA DE GUVERNARE! IOHANNIS SE REABILITEAZĂ ÎN FAȚA ”STRĂZII”!

Autor: Redactia

Klaus Iohannis a transmis un avertisment coaliției de guvernare PSD-ALDE la ceremonia de investire a guvernului Dăncilă și a depunerii jurămîntului ne către noii miniștri.

Președintele statului a avertizat că există o ”linie roșie” în privința justiției care nu trebuie depășită și că desele schimbări în domeniul fiscal au creat panică și au debusolat atât populația cât și mediul de afaceri.
Iohannis a amintit, de asemenea că la un an de la alegerile parlamentare România are deja un al treilea guvern după ”dublul eșec” al cabinetelor anterioare.

„Nu aceasta este performanța pe care o așteptau românii. Sper ca, odată cu învestirea celui de-al treilea guvern propus de PSD-ALDE să înceteze și această țopăială guvernamentală, care a dus anul trecut la degradarea climatului social și la o stare de spirit care nu poate fi benefică dezvoltării unei societăți”, a spus Președintele statului.

„Există o linie roșie pe care guvernanții și decidenții majorității nu au voie să o depășească. Afectarea independenței justiției este de neacceptat! Coaliția aflată la putere nu trebuie să ignore semnalul transmis de sute de mii de români, care de un an de zile continuă să susțină în stradă statul de drept”, a avertizat Iohannis.