Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

ȘOC: DRAGNEA IA LECȚII DE LA ”SULEYMAN MAGNIFICUL”

UN EUROPARLAMENTAR PSD DECLARAȚII ULUITOARE DESPRE LIVIU DRAGNEA

Autor: Redactia

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris pe contul său de Facebook evoluţia lui Liviu Dragnea în politică, susţinând că acesta a ştiut să exploateze slăbiciunile celor din jur povestind despre un moment hilar când a suspendat o şedinţă din PSD pentru a urmări serialul “Suleyman Magnificul”.

Cătălin Ivan dă de înțeles că Dragnea, a pus în practică abilitățile personajului principal al serialului, ajungând să controleze aproape toate instituţiile statului.

“Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenţie pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înteleg ce urmăreşte, să-i anticipez planurile. Această indiferenţă a tuturor, mai ales a liderilor importanţi ai partidului, ne costă acum foarte scump. A ştiut să se facă util, să îşi facă loc discret, cu răbdare, să exploateze slăbiciunile celor din jur... şi am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituţiile importante ale statului.

Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a concluzionat europarlamentarul.