Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: VASILICA VIORICA DĂNCILĂ FĂCUTĂ PRAF DE COLEGI DIN PSD ȘI DIN OPOZIȚIE

Autor: Redactia

PSD a decis să o propună pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier după ce Mihai Tudose a demisionat. Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan a distrus-o pur şi simplu pe Dăncilă.

"E un şoc total. E umilitor şi jignitor ca o persoană ca Viorica Dăncilă să fie propunere de premier a României. Nu ştie nici măcar limba engleză. Este strigător la cer. Nu poate România să aibă un astfel de premier. Nu are nicio calitate să ocupe această funcţie. Are doar o obedienţă oarbă faţă de Liviu Dragnea. E suficient acest motiv pentru Klaus Iohannis ca să refuze această propunere. Ca premier nu va face nimic. Ar însemna ca să îl avem premier pe Liviu Dragnea", a declarat Cătălin Ivan la Realitatea TV.

Într-o postare pe Facebook Deputatul USR Adrian-Claudiu lansează și el atacuri la adresa Vioricăi Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de premier. Asistenta acesteia de la Parlamentul European este implicată în dosarul de abuz în serviciu al lui Liviu Dragnea. 

”Nu doar că e din Teleorman, dar Viorica Dăncilă o are ca asistentă la Parlamentul European pe una dintre beneficiarele intervențiilor lui Liviu Dragnea pentru angajarea fictivă la DGSAP Teleorman. Da, chiar pe Alina Botorageanu, din dosarul lui Liviu Dragnea de abuz în serviciu, așa cum a descoperit colegul meu Daniel Kloyber.

Alina Botorageanu e plătită de contribuabilul european ca asistent local, așa cum a fost plătită de cel român, pentru serviciile aduse lui Liviu Dragnea și PSD. De data asta, favoarea i-a fost făcută lui Dragnea proaspăt nominalizata Viorica Dăncilă. Și a venit și recompensa: functia de prim-ministru”.