Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

ȘOC: LIVIU DRAGNEA AMENINȚAT DE SECRETARUL GENERAL ADJUNCT AL PSD CODRIN ȘTEFĂNESCU

Autor: Redactia

Din surse apropiate din PSD, în cadrul ședinței Cex de vineri cu ocazia stabilirii listei de miniștri în guvernul Dăncilă au fost dicuții tensionate între liderii PSD.

Secretarul General al PSD Codrin Ștefănescu a propus-o pe Ecaterina Andronescu pentru portofoliul de la învățământ, ocazie cu care a fost contrat de Liviu Dragnea care a afirmat că pentru acest post va fi desemnat Valentin Popa, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava.

Codrin Ștefănescu a insistat pentru nominalizarea Ecaterinei Andronescu ceea ce l-a enervat pe Liviu Dragnea care i-a spus că îl întrerupe daca nu renunță la propunere. Discuția între cei doi s-a acutizat, Dragnea atrăgându-i atenția că încă este președintele PSD și poate să îl întrerupă. Totul a culminat cu amenințarea lui Ștefănescu către Liviu Dragnea: ”dacă vorbesc eu o să taci tu, pot sa spun lucruri nespuse care te vor desființa”, atrăgându-i atenția că nu o să mai fie președintele PSD.

Nota redacției: într-o intervenție telefonică la Antena3, Codrin Ștefănescu nu a dezmințit că l-a amenințat pe președintele PSD: "la nervi oi fi spus și eu ceva", a declarat Ștefănescu.