Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

BREAKING NEWS: DECLARATIE ȘOC A PREȘEDINTELUI EXECUTIV AL PSD NICOLAE BĂDĂLĂU: ”CINEVA TREBUIE SĂ PLECE, TUDOSE SAU DAN”

Autor: Redactia

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău a făcut o afirmație la Antena3, și anume că mâine trebuie să se decidă cine pleacă: fie premierul Mihai Tudose, fie ministrul de Interne, Carmen Dan.

„CEXn trebuia făcut cât mai repede din cauza scandalului din Ministrul de Interne. O să vedem finalitatea anchetei. Raportele celor doi trebuiau discutate în cadrul partidului, este un lucru grav ce s-a întâmplat, asta ar duce la neîncredere într-un organ al statului foarte important, arată că în această instituție există o caracatiță și trebuie luate măsuri drastice. Nu există nicio îndoială.

Din punct de vedere al premierului a greșit și dânsul. Eu sunt subiectiv, doamna este colegă de Senat, dar din funcția de ministru, premierul el o evoluează. Trebuie discutate în interiorul Guvernului. Lucrurile au evoluat altfel.

Tudose nu mai poate lucra cu Carmen Dan, după cum el a spus. Discutăm de premier, el are decizie. El trebuie să o comunice CEXn și în interiorul partidului să luăm decizia. Unul dintre ei trebuie să plece”, a declarat președintele executiv PSD.