Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

Planul dezbinării României a ajuns să fie susţinut de Guvernul PSD-ALDE.

“80% din conducerea PSD și din demnitarii PSD sunt “Idioţi Utili” ai lui SOROS. Infecţia sorosistă care a cangrenat PNL, ALDE, USR, PMP, UDMR, a infestat şi PSD. Nu mai are leac.”

Autor: Ninel PEIA deputat PSD (2012-2016)

Oameni buni, lucrurile au ajuns de nesuportat. Vârfurile de lance ale ideologiei sorosiste au reuşit ceea ce credeam că este imposibil. PSD-ul, marele partid de guvernănânt a fost iremediabil infestat cu elemente sorosiste de cea mai terifiantă factură.

Practic, nimic din structura Executivului n-a scăpat de infecţia cea mai dăunătoare de pe planetă, neobolşevismul internaţionalist. Acest fapt a dus inevitabil la cooptarea acestor trădători de neam în structura Guvernului, la diverse niveluri. Evident, de acolo continuă să implementeze strategia pusă la cale stăpânul lor, George SOROS.

Despre planul acestuia de dezmembrare teritorială a României am mai scris. Acesta este de o simplitate îngrozitoare şi se poate vedea că deja funcţionează în diverse părţi ale Europei şi se bazează pe o logică economică de netăgăduit: regiunile dezvoltate se vor sătura odată şi odată de a “duce în spate” regiunile mai puţin dezvoltate. Catalonia nu mai vrea în Spania, nordul Italiei nu vrea să mai audă de sud ş.a.m.d. În cazul României, Ardealul trebuie să primească investiţii cât mai grozave ca să se poată delimita cât mai repede şi cât mai radical de Moldova, Oltenia, Muntenia. Odată devenită o zonă de civilizaţie similară Occidentului, Transilvania nu va mai voi să ducă în cârcă sărăcia Moldovei şi aroganţele Bucureştilor.

Asta este tot. Un plan simplu şi eficient

Deciziile politice sunt dictate de realităţile economice, cum ar zice tovarăşii Marx şi Engels sau mai nou ideologia progresistă a lui Karl Popper pusă în aplicare de SOROS prin “Idioţii Utili”…

80% din conducerea PSD și din demnitari PSD sunt “Idioţi Utili” ai lui SOROS. Ultima acţiune care ilustrează acest plan diabolic s-a împlinit cu binecuvântarea Guvernului, şi sub atenta supraveghere a comisarului European Corina Creţu.

Corina Creţu (“Idioata Utilă” perfectă) a fost crescută în spiritul marxismului dialectic şi se vede treaba că nu i-a fost deloc greu să îmbrăţişeze noua ideologie multiculturalist globalist-progresită a lui SOROS. De altfel, ce treabă ar avea ea la Bruxelles decât să stea bot în bot cu viperele sorosiste din miezul UE.

Pe scurt, “ministrul delegat pentru Fonduri Europene, a semnat luni, 18 decembrie, în prezența Prim-ministrului României, Mihai Tudose și a Comisarului pentru Politică Regională, Corina Crețu, contractul de finanțare aferent proiectului regional pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda - Câmpia Turzii. Practic, peste 1 miliard de lei au fost alocați județului Cluj, investiții în obiective de infrastructură care sunt completate de continuarea finanțării la Autostrada Transilvania, Autostrada Sebeș-Turda și Spitalul Regional de Urgență Cluj”.

Peste un milliard de lei! De când oare nu a mai primit Vasluiul sau Botoşaniul sau chiar Iaşiul o asemenea sumă pentru investiţii locale?

Sau, a primit Oltul vreodată aceşti bani?

Mai trebuie să vă întrebaţi de ce la Cluj? Eu zic că este inutil, planul sorososit explică totul cu supramură. Grav este că strategia de dezmembrare a României a ajuns să fie susţinută de cel mai mare partid din Ţară. Trădarea a ajuns la nivel uriaş şi asta numai pentru nişte arginţi nenorociţi şi promisiunile pentru un viitor sigur, la adăpost de imixtiunile Justiţiei.

Infecţia sorosistă care a cangrenat PNL, ALDE, USR, PMP, UDMR, a infestat şi PSD. Nu mai are leac.

Şi PSD a ajuns inamicul românilor.

Şi PSD trebuie să dispară!

Şi ALDE e la fel de bolnav, şi nici funcţia sa de breloc al PSD nu îi mai justifică jenanta existenţă politică.

Sunt membru PSD şi mă dor aceste rânduri. Când eram deputat PSD, patriotismul era o componentă obligatorie, nescrisă, dar era subânţeleasă pentru toţi membri de la mare la mic şi invers.

Acum infecţia sorosistă şi deciziile care exclud componenta economiei sociale de piaţă la nivel de Ţară au transformat PSD într-un monstru subjugat de interese străine României.

Trist, dar adevărat.

Naţiunea nu mai are de ales. PSD nu mai reprezintă Ţara, ci inamicii Patriei.

Pentru ca România să trăiască, PSD trebuie să moară!

Ninel PEIA deputat PSD (2012-2016)