Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

Termeni și Condiții

Utilizarea serviciilor oferite de platforma NEWS-HOUR pe site-ul www.news-hour.ro se face cu acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

1.TERMENI GENERALI

a) Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acesta presupune acordul dumneavoastră, în calitate de utililizator, cu privire la termenii şi condiţiile de mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră vă daţi acordul tacit pentru totalitatea termenilor şi condiţiilor.

b) NEWS-HOUR poate schimba în orice moment conţinutul site-ului, poate aduce modificări de structură şi poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.

c) Accesul la conţinutul online al site-ului www.news-hour.ro este liber.

d) NEWS-HOUR îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului www.news-hour.ro în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.

2. DREPTURI DE AUTOR

a) NEWS-HOUR este un agregator de știri care distribuie și oferă link-uri către articolele publicate de platformele media recunoscute la nivel național. Conținutul articolelor este proprietatea intelectuală a autorilor și a site-urilor unde au fost publicate.

b) În eventualitatea publicării de către NEWS-HOUR a unui articol sau sinteze, conținutul reprezintă proprietatea intelectuală a NEWS-HOUR și nu poate fi distribuit fără menționarea sursei.

3. LIMITAREA RĂSPUNDERII

a) NEWS-HOUR nu își asumă răspunderea cu privire la conținutul articolelor distribuite pe site-ul www.news-hour.ro din surse externe.

b) NEWS-HOUR nu răspunde pentru erorile sau inexactitățiile prezente în articolele distribuite pe site din surse externe.

c) NEWS-HOUR nu își asumă răspunderea pentru conținutul articolelor publicate pe site de către invitați.

d) NEWS-HOUR folosește tehnologia RSS pentru preluarea știrilor de pe internet, drept pentru care NEWS-HOUR nu își asumă răspunderea pentru greșelile gramaticale ori de afișare rezultate din vina sursei de unde a fost preluată știrea, deoarece NEWS-HOUR nu are dreptul de a prelucra conținutul oferit către distribuire de către sursa de știri.