Meniu

NEWS-HOUR

Connect with us

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 6 iulie 2020.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de duminică, 5 iulie 2020.

Dragostea are propriile căi nebănuite. Este greu de anticipat când ne vom cunoaște perechea, dar și dacă vom găsi acea persoană specială în această viață, alături de care să ne petrecem restul zilelor. Deși ai crede că doar soarta și Dumnezeu vor aranja această întâlnire specială cu sufletul tău pereche, se pare că și tu poți juca un rol important.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 4 iulie 2020.

Sunt oameni pe care, oricât de mult te-ai da peste cap să îi mulțumești, tot nu îi poți aduce de partea ta. E ca și cum ar fi croiți de la natură să te urască, de parcă sentimentele negative la adresa ta le-ar fi fost programate genetic, încă de la naștere. De partea cealaltă, există și persoane care te adoră din prima clipă când te-au întâlnit și pe care nu mai ai nevoie să le impresionezi, sunt deja fascinate de tine.

A treia eclipsă de lună prin penumbră, mai puțin spectaculoasă, dar cu influențe la fel de puternice ca predecesoarele ei, va avea loc pe data de 5 iulie. Se va suprapune din nou cu Luna Plină care răsare, de data aceasta, în semnul Capricornului. 

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 3 iulie 2020.

În timp ce unele tipe se chinuiesc neîncetat să găsească măcar un bărbat care să le accepte cu bune și cu rele și de cele mai multe ori, de teamă de singurătate, se conformează cu cineva inferior lor, lucrurile stau cu totul altfel cu cele 3 native de mai jos. Acestea atrag atenția tipilor ca un magnet și pot obține tot ce își doresc de la ei fără să miște măcar un deget!

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 2 iulie. 

Loialitatea este o calitate pe care puține persoane o au. Poți să fii loială unei persoane, unui grup, unei țări sau unei cauze.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 1 iulie 2020. 

Luna iulie va veni cu provocări pentru nativul din Rac. Faptul că are nevoie de mai mulți bani îl determină să găsească soluții inedite de îmbunătățire a situației sale financiare.

Trecutul conține lecții de viață, pentru că orice om care apare în viața noastră vine cu scopul de a ne învăța ceva, indiferent dacă acesta pleacă sau rămâne la un moment dat.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 30 iunie 2020. 

Zodia perfectă: nu are grad de comparație

(realitatea.net)

06/29/2020 10:32 AM

Toate zodiile excelează prin ceva și toate au trăsături ieșite din comun într-un anumit domeniu. Dacă vrei pasiune sau aventură în viața ta, Berbecul sau Săgetătorul ți le pot dărui din plin pe amândouă. Dacă îți dorești dovezi permanente de iubire și siguranță în căminul tău, poți alege o zodie de apă, cum sunt Racii, Peștii sau Scorpionii, care apreciază valorile familiale și pun mare preț pe emoții și sensibilitate.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 29 iunie 2020.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de duminică, 28 iunie 2020.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 27 iunie 2020. 

O previziune a lui Nostradamus recent descoperită arată că nativii a șapte zodii vor cunoaşte norocul, în perioada următoare. Vor avea spor în casă, câștiguri financiare, succese pe linie și multă, multă dragoste. Totodată, ei își vor putea asigura un viitor extrem de bogat și frumos.

Semne că te iubește în secret, în funcție de zodie

(realitatea.net)

06/26/2020 10:24 AM

Iubirea are manifestări diferite, în funcție de personalitatea și de îndrăzneala unui bărbat. Unii bărbați sunt foarte deschiși cu privire la sentimentele lor, le strigă, literalmente, de câte ori au ocazia. Alții își ascund iubirea, din lipsă de încredere sau de teamă că vor fi refuzați, și o dezvăluie doar când simt o conexiune clară cu persoana pe care o plac. 

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 26 iunie 2020. 

Toată lumea minte, chiar și cele mai cinstite și de încredere persoane. Mințim, de exemplu, ca să fim amabili sau pentru a nu crea probleme. Uneori avem motive întemeiate (sau așa credem noi) să mințim, iar alteori mințim ca să ne fie mai ușor.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 25 iunie 2020.

Se știe că între zodii există mari atracții, dar și incompatibilități pe măsură. Semnele opuse pot trăi o dragoste cu năbădai, care, însă, are toate șansele să se transforme într-un adevărat iad. Chiar și în relațiile de prietenie, anumite combinații zodiacale sunt sortite eșecului. 

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 24 iunie 2020.

Cum stai cu banii în luna iulie, în funcție de zodie

(realitatea.net)

06/23/2020 10:59 AM

Cu Jupiter în conjuncție cu Pluto chiar în ultima zi din iunie, luna iulie începe sub bune auspicii din punct de vedere al banilor. Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele răspund nevoilor lor, asigurându-le bonusuri, prime și profituri din diverse afaceri. 

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 23 iunie 2020.

4 femei cu puteri miraculoase. Horoscopul zânelor 

(realitatea.net)

06/22/2020 11:50 AM

Zânele nu sunt doar niște personaje din povești și desene animate, ci chiar există printre noi, însă nu oricine reușește să le vadă cu ochiul liber. Trebuie să îți deschizi inima pentru a putea să descoperi femeile speciale din jurul tău. Uneori, nici măcar ele nu știu că au puteri miraculoase în interiorul lor.

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 22 iunie.

Se spune că toate femeile au o doză de răutate. Și astrele au ceva de spus în această privință, astfel că unele native sunt fruntașe în ceea ce privește arta de a fi malefice.